Πάτρα: Η ιδιωτική εταιρία ρεύματος του έκοψε το ρεύμα για λάθος χρέωση , λίγων ημερών, 300 ευρώ……

Σχόλιο Α.Α.: Με οφειλή 300€ η ΔΕΗ δεν κόβει το ρεύμα….ο Ιδιώτης πάροχος το έπραξε αμέσως, αν και είχε κάνει λάθος τελικά. Αυτά για να δείτε την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Από dete:
Ονομάζεται Δανιήλ Αγούδημος, είναι χαμηλοσυνταξιούχος και ιδιωτική εταιρεία παροχής ενέργειας, τον άφησε επί δύο ημέρες χωρίς ρεύμα… από δικό της λάθος! Ποιος τον αποζημιώνει; Κανείς!

Όλα ξεκίνησαν πριν εβδομάδες, όταν ο κ. Αγούδημος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ΔΕΗ και να συνάψει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία η οποία του υποσχόταν… πολύ φθηνότερο ρεύμα!
Και αυτό έκανε! Άλλαξε τα χαρτιά του, υπέβαλε τα δικαιολογητικά που του ζητήθηκαν και προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου!
Τον ενημέρωσαν πως όλα βαίνουν καλώς, όμως μία εβδομάδα μετά… του κόβουν το ρεύμα! Υπήρχε ένας λογαριασμός που έφθασε από την ιδιωτική εταιρεία, για κατανάλωση μίας εβδομάδας… 300 ευρώ!
Ο άνθρωπος δεν είχε να τα πληρώσει, είχε ήδη εξοφλήσει την ΔΕΗ και αφού διαμαρτυρήθηκε και τους δήλωσε πως… δεν είναι δυνατόν σε μία εβδομάδα να έχει κάψει 300 ευρώ ρεύμα, πήγε στο σπίτι του απογοητευμένος και λίγο αργότερα… του έκοψαν και το ρεύμα! Με την αιτιολογία της οφειλής.
Ξαναπήγε στα γραφεία, επικοινώνησε και με την ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί, όμως η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.. σήκωσε τα χέρια ψηλά!
Ετσι αναγκάστηκε να πληρώσει όλο το ποσό, να κινδυνεύει να μην έχει να φάει, ώστε να μπορέσει να έχει ρεύμα στο σπίτι του. Και φυσικά αποφάσισε… να επιστρέψει στην ΔΕΗ. Η εταιρεία ένα μήνα μετά… τον ενημέρωσε πως του γίνεται επιστροφή ποσού ύψους 279,8 ευρώ. Του κράτησαν δηλαδή 20 ευρώ, ωστόσο παραδέχθηκαν το λάθος τους. Ουδέποτε όμως τον αποζημίωσαν για το ότι έμεινε ηλικιωμένος άνθρωπος… δύο ημέρες χωρίς ρεύμα!
Ο κ. Αγούδημος διαμαρτύρεται έντονα: «Τι φταίω εγώ που έμεινα δύο ημέρες χωρίς ρεύμα για 20 ευρώ. Με ρωτούν τι έκανα για να πληρώσω τα 300 ευρώ που με χρέωσαν; Και τα οποία δεν ειχα καταναλώσει»;
Ο «Κόσμος» απευθύνθηκε στην εταιρεία η οποία αρνήθηκε να απαντήσει επικαλούμενη ζήτημα προσωπικών δεδομένων του καταγγέλλοντος.
/anemosantistasis.blogspot.com