Ιδεολογικοί Πατροκτόνοι

ο μήλο δεν πέφτει πάντα κάτω απο την μηλιά ομως ειναι ενα φαινόμενο προς διερεύνυση η κατάληξη των απογόνων τετοιων τεράστιων προσωπικοτήτων της ματωμένης Ιστορίας του τόπου μας ..
Τέκνα Πλουμπιδη, Λοΐζου, Μπελογιαννη, Ζαχαριαδη, εγγονός Π. Κοκαλη...
Καταρχήν να πούμε οτι ο δρόμος που επιλέγει καθε ανθρωπος είν αυτονομος και μοναδικός κι επιλογή απόλυτα δική του ανεξάρτητα απο καταγωγές και κληρονομικότητες .Οταν προκειται για ΗΡΩΕΣ ΑΠΑΡΤΑ ΒΟΥΝΑ της Ιστοριας να πουμε οτι αυτοι επέλεξαν συνειδητά τον ανηφορικό αυτον δρόμο κι οχι κατα΄τυχη .
Στην ταξική πραγματικότητα που ζούμε ολοι ,δυο δρόμοι ανοίγονται μπροστά  στον κάθε ανθρωπο …

Ή ΝΑ ΥΠΟΤΑΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ
Αν  επιλέξει τον δεύτερο δύσκολο δρόμο θα εχει επιλέξει συνειδητά στερήσεις ,πόνο ,θυσίες ,θα εχει επιλέξει την βαριά καλογερική ,την προσφορά στο δίκιο που ίσως τον οδηγήσει και στον θάνατο απο το τέρας .Αυτη είναι μια βαριά παρακαταθήκη για τους συνεχιστές σου ..Ειναι ενα βαριδι των παιδικών τους  χρονων ,ειναι μια συνεχής πιεση συνείδησης ο δύσκολος ρόλος του συνεχιστή του πατέρα σου .ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ  .
Ναι το κόμμα έκανε λάθη ,ομως τα έκανε  οταν ακουγόταν οι κλαγγή των όπλων του ταξικού αγώνα ,οταν λυσσομανούσαν οι λύκοι κι οχι σε μια πορεία στρωμένη με ροδοπέταλα .Μπορεί οι εποχές να δίνουν την ψευδαισθιση οτι ειναι πιο ήπιες απο τότε που έδρασαν οι μεγάλες αυτες προσωπικότητες ομως η ταξικη σύγκρουση συνεχίζεται ανειρηνευτη και σκληρή .
Σήμερα λοιπον καποιοι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ως λαφυρα τα παιδια μεγαλων αντρων ,να τα περιφέρουν στην αγορά του προμόσιον ως ιερες αγελάδες και ως αρκούδες του αρκουδιάρη για να εκμεταλευτούν την αιγλη των πατεράδων τους .
Ειναι η επιτομή του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ
Τοση ξεφτίλα πια, τοσος ξεπεσμός, να βάζουν ανθρώπους που κανένα ηρωισμό δεν έκαναν ποτε να εμπορεύονται ως ιδιοκτησια τους και να εξαργυρώνουν φτηνά τη δοξα πατεραδων που δεν τους ανηκει;
Πότε θα καταλάβουν πως ούτε οι ήρωες ουτε οι ηρωισμοι τους μετακινουνται ποτέ απο τον χωρο που εγιναν;
Αλλα τι να λεμε και να ζηταμε απο αυτους που καταντησαν να κλέψουν ακόμη και τα Αρχεία του ΚΚΕ και τα περιφερουν κατα το δοκούν για τους αντικομμουνιστικους σκοπους τους;
«ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ «& Στέργιος Βασιλείου 
laikhexousia